frölunda torg...

Tjenaa bloggen!!♥

Just nu sitter jag och lyssnar på musik medans jag bloggar. Idag var jag i frölunda torg! Köpte inte så mycket, fick med mig en stickad tröja hem från H&M;) Imorgon så åker jag ju på läger med klassen, kommer vara borta tills på tisdag. Så vet inte om jag ska göra några tidsinställda inlägg eller inte, annars så bloggar jag när jag kommer hem på tisdag!
Måste dra nu, ska packa de sista sakerna till lägret!

Hej dåå, mirela!

Läger...

Hej bloggen!!

Har inte bloggat sen torsdags, orkade inte;P
Just nu sitter jag och kollar på tv och bloggar. Har inte gjort något speciellt idag, gjorde en matteläxa och pluggade lite till No-provet som vi ska ha nästa måndag. Imorgon ska jag åka till stan med mamma och syster, efter det ska jag packa till lägret som är på måndag till tisdag;D Vi kommer åka till Bockaberg (vi har varit där en gång förut i 7;an) för att klassen ska lära känna varandra bättre, för vi har ju slagits ihop med en annan klass nu.
Vet inte vad jag ska skriva mera nu, bloggar imorgon!

Hej dåå, mirela♥


Länge sen.....!

Hej bloggen, det var länge sen!
Men jag har inte orkat blogga, har inte tänkt på det så mycket och har varit med vänner nästan varje dag;) Men nu så måste jag skärpa mig och blogga ännu mera;P
Aja iallafall, kom hem för ungefär en halvtimma sen! Började skolan 09.25 idag och slutade 13.05 men jag michelle och delvin stannade för att spela biljard. Skulle egentligen haft spanska på morgonen men hon var typ borta eller något så vi fick sovmorgon istället.
Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och läser bloggar, senare ska jag ut med Michelle och Hanna;D
Bloggar när jag kommer hem om jag hinner!!!

Hej dåå, mirela♥







RSS 2.0